17 dec. 2011

Äntligen hemma

Så var man hemma i västerbotten igen. Skönt det, fint med snö :) Tänkte blogga mer nere i sthlm men nätet var så otroligt dåligt så det blev inget mer... Ska sammanfatta lite var vi gjorde mer där nere.

På måndag hade vi två affärer planerat: Shock och Buttericks, både på Drottinggatan. Kan nämna att det är en STOOR gata :) vi gick där hela eftermiddagen.

Middag




________________________________________________________________________________

På tisdag gick vi på Naturhistoriska Riksmuseet. Där hade vi bokat för att se på cosmonova och tänkte att när man ändå är där kan man ju kika på utställningarna också.



Olika sorters elefant-djur

T-rex
 
Stor fågel



Micke hitta en liten gruva :)
_________________________________________________________________________________

På onsdag åkte vi till ett hundcafé som jag läst om, Himmelska hundar. Det var jättemysigt där, stort och ljust och massor att trevliga människor och hundar. Den enda som inte var särskillt trevlig var Palten, han tyckte nog att det var för ycket hundar att hålla koll på :) men efter 1,5 h så gav han upp och la sig istället och vilade. Vi var där i 2 timmar.





Efter hundcafét så gick vi ett par timmar, försökte hitta till nått slags centrum :) till slut så kom vi till Norrmalm. Där gick vi på en liten julmarknad och upptäkte till vår stora förvåning att man fick gå in på galleriena med hundarna. Var verkligen uppskattat efter att varit ute i kylar flera timmar.

En frusen Palt fick låna mina vantar och pannband :)
_________________________________________________________________________________


Sista dagen, torsdag, gick vi på Gamla stan. Där hitta vi en till julmarknad, som var ännu bättre om än liten. När kvällen börja komma letade vi rätt på ett annat hundcafé i gamla stan som vi tog med vovvarna till för att äta middag. Tabac hette det stället och dom hade tapas. Det var riktigt gott och var första gången för både mig och Micke.

Vi stannade inte så länge på Tabac, för det var väldigt populärt och det blev högljutt snabbt. Istället drog vi vidare och hittade till slut till Kaknästornet.


In/utgång, var väldigt fint


Det finns 30 våningar, men bara två att åka till :D 
 
Micke fick min kaka också


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar