11 dec. 2011

Stockholm

I fredags åkte vi, famlijen, till huvudstaden. Det tog sin lilla tid pga oväder och påsbyten, 10 timmar tog det. Men det var en trevlig resa :)

Igår var den efterlängtade utställningen. Vi steg upp i tid och var där innan dom öppnade dörrarna. Det blev en lång väntan innan det blev Paltens tur att visa upp sig, så vi gick mest omkring och tittade på alla prylar och hundar.

Micke filmade (lägger in den senare) och Palten fick en 2a/Very good så vi gick inte vidare och tävla mot dom andra, men vi va lika glada för det. Va väldigt skönt att komma tillbaka till stugan och vila efter en stojig dag.

Palten fick en liten dyna som vi satte på en papp.pall som kom med dialys-grejera, blev en fin liten sängplats åt honom.

Idag tog vi en slappardag. Tog sovmorgon och sen for vi ut å rekade området lite. Hittade ett hundrastområde där man få ha hundarna lösa. I anslutning till det fanns ett utegym som vi gjorde lite balansövningar på. 






Träna balansgång


Middag i vår lilla stuga


Efter den lilla utflykten var hundarna lagomt trötta och vi for till Globen på Stockholm Luciakonsert 2011 och det var riktigt fint :)

1 kommentar: