9 apr. 2012

Glad Påsk!

På påsken har vi syskon en radition att åka till Holmträsk. Denna påsk blev det bara jag, Sus och Körv som åkte till stugen. Men vi hade jättemysigt i alla fall :)

Till exempel så kom jag och Körv på att vi skulle klä ut Palten till en pirat :) Vi pysslade på ganska länge för att få till en bra ögonlapp, sen var det bara att låta han apportera den rostiga kniven så var det komplett. Palten är helt underbar på att stå modell och låta sig kläs ut.


Senare under fredag dag så fick vi besök av en hjord renar, som stod utanför huset.




På kvällarna åt, drack och spelade vi spel.







På lördagen var det dags för lite påskaktiviteter. Så jag övertalade dom andra att vi skulle packa lite fika och sedan gå till "våran" lilla ö att grilla på. I år hade vi ingen skoter, som vi bruka ha, men eftersom det inte är särskillt långt så var det inte svårt att gå. Hundarna tyckte det var jätteskoj med en promenad.
















Efter vår lilla utflykt så var alla väldigt trötta, både människor och hundar.




På söndagen gick vi bara ut på gården och grillade i grillringen, eftersom vi skulle hem och inte ville att det skulle bli för sent. Även det var riktigt mysigt och Palten fick prova hoppa upp på en upp-och-ner-vänd båt :)





Till slut var det dags att åka hem. Eftersom det inte går att köra bil ända fram till stugan så tog vi en skoterkälke och drog alla grejer på. Det var betydligt lättare på hemvägen än när vi skulle till stugan.



2 kommentarer:

  1. Det här var faktiskt ett roligt år. Trots att vi bara var tre "vuxna".

    SvaraRadera